top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Маленькі кухні, великий стиль

Слава Україні! Героям Слава!


Віримо в ЗСУ та сили Тероборони! Разом до перемоги💪



Поради щодо декорування


Вам потрібно спроектувати, облаштувати чи просто переоблаштувати маленьку кухню? Секрет полягає в покращенні навколишнього середовища, дотримуючись деяких запобіжних заходів, щоб максимально використовувати простір, починаючи з вибору меблів, кольорів та освітлення. У цій статті ви знайдете декілька порад, як знайти серед маленьких кухонь ту, яка вам найбільше подобається!


Рішення для економії простору


Підставки, настінні блоки, полиці: якщо потрібно використовувати кожен доступний сантиметр, тоді компактні меблі — це найкращий друг маленьких кухонь. Насправді, одним із основоположних аспектів їх облаштування є отримання якомога більше місць для зберігання та підтримувати кухню в порядку та завжди доступній.


Ще одна порада — рухатися вгору, також використовуючи висоту, і не забувати про кути, упорядковуючи їх усім необхідним, щоб отримати інші полиці та корисні відділення.

Крім того, ви вже подумали, куди поставити техніку? Хороша стратегія для економії додаткового простору і, чому б ні, бюджету, безумовно, полягає в тому, щоб придбати лише найнеобхідніші прилади, малих розмірів і, якщо можливо, вбудованих.


Зупиняючись на темі блоків для зберігання речей, у Urban Minimal з лінійки Scavolini Easy є що продати: пропонується декоративна обробка Larch Pasha для базових блоків і високих блоків, декоративна обробка Bianco Easy для настінних блоків і Selce Grey. декоративний для відкритих елементів, одягає невелику кухню, але в той же час простору, сучасну і шикарну. Гарно, правда?


Правильні кольори

Яку палітру ви придумали для композиції кухні? Хитрість обдурити око і візуально розширити простір — вибрати білий, яскравий колір, який відразу відкриває погляд, або в будь-якому випадку нейтральні відтінки, які будуть використовуватися не тільки для меблів, але і для стін і підлоги.


Яскраві кольори, звісно, ​​не заборонені, але їх потрібно правильно дозувати: дайте свободі своїй творчості у виборі посуду для сервірування чи аксесуарів для розміщення на полицях, деталей, які зроблять оточення ще більш особистим і привітним.


Освітлення

Стельові світильники, стельові світильники та світлодіодні точкові світильники є ідеальним рішенням для гарного освітлення маленьких кухонь, які поєднуються один з одним у формах і матеріалах, які найбільше відповідають вашому улюбленому стилю меблів.


Як щодо цих люстр, що висять над підлогою моделі Urban? Вони надають романтичний відтінок сучасній композиції, характеризуються чистими лініями і, знову ж таки, великими ящиками, ідеальними для приховування посуду. Україна понад усе!


Хочете якісні меблі, які не мають аналогів? Звертайтеся!


📣салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174📣

Пишіть Viber 📲+38-063-241-58-54

Ми знаємо про меблі усе😎



12 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page