top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Малогабаритний простір, обставлений з розмахом



Рішення для облаштування невеликого житла - це проект Box Life та багато іншого

Як оптимізувати простір? Як краще поділити кімнати? Побутова техніка захаращує простір, а кутів для її розміщення більше не лишилося? У цій статті ми покажемо вам найкращі рішення для меблювання маленького житла відповідно до ваших потреб та переваг! Приховати, щоб організувати

Компактна обстановка квартири - це виклик, на якому потрібно зосередити всі зусилля на організації інтер'єру. Як щодо ідеї приховати, щоби організувати? Колекція Box Life, створена у співпраці з міжнародною дизайн-студією Rainlight™ та її креативним директором Йорго Лікурія, була створена саме для того, щоб відповісти на більш актуальну потребу в динамічних просторах, які здатні адаптуватися, трансформуватися і ховатися, коли це необхідно.


Дійсно, ви погодитеся з нами, що для того, щоб комфортно жити в невеликому будинку або однокімнатній квартирі, простір має бути багатофункціональним, тобто місцем, де можна готувати, працювати, спати і в той же час прати і, чому б і ні , упорядковувати гардероб. Якщо вам здається неможливим навіть уявити собі вбиральню у своїй квартирі, то це тільки тому, що ви ще не бачили лінійних, кутових або еркерних рішень, пропонованих проектом Box Life: безперечним лідером тут є одно- та двостулкові шафи, фасадні панелі яких засуваються. У них можна розмістити все, що завгодно, від кухонних меблів до пральної машини, від двоспальних, односпальних та двоярусних ліжок до шафи з аксесуарами.



Як можна не згадати про ручки, які забезпечують комфорт і максимальну стилістичну цілісність: наприклад, відкриття фасадних панелей здійснюється за допомогою утоплених ручок або профілю ручки на торці фасаду, якщо ми говоримо про кухню. У той час як для спальної зони відкриття може бути ручним чи моторизованим. Більш практично!


Менше – значить більше

В умовах обмеженого простору необхідно постаратися не захаращувати його. Тому в малогабаритних квартирах слід виключити помітні та громіздкі меблі та залишити місце для універсальних рішень, здатних обставити дві кімнати в одній. Однією з ідей може бути композиція кухні з островом, де острів служить як місце для приготування їжі та поверхнею для готування, і столом для їжі, поєднуючи таким чином кухню та вітальню.

Те саме стосується і світильників: їх має бути небагато, але розташувати їх слід у стратегічних точках. Бажано вибрати настінні моделі спрямованого світла, щоб освітлювати кожен куточок будинку.


Нарешті, найкращими друзями маленькихквартир є дзеркала, які створюють ілюзію більшого простору, і світла кольорова гама, що ідеально підходить для наповнення повітрям та надання сучасного вигляду кімнатам.


Тепер, коли ви знаєте, як обставити квартиру, вам залишається лише звернутися до нас за індивідуальним проектом!


Україна понад усе! Звертайтеся! салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174 📲+38-063-241-58-54 Ми знаємо про меблі усе😎


6 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page