top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Маст-хев моделі Musa



Муза для кухні та їдальні… Давайте відкриємо особливі знаки!

Експерименти на кухні та спілкування за чашкою кави стають ще красивішими, коли подбали про кожну деталь кухні, починаючи від композиції. З моделлю Musa ви можете обставити приміщення зі справді цікавою модульністю, здатною перетворити навіть повсякденні рухи на незабутні моменти. Ось список обов’язкових речей для програми Musa!




1. Рамні двері з лінійною та круглою дротяною сіткою для настінних блоків

Зазвичай кухні мають взаємозамінні елементи, які дають вам велику свободу в управлінні як композицією, так і поєднанням нюансів і матеріалів. Musa робить наступний крок назустріч вашим стилістичним потребам: не тільки пропонує численні варіанти кольорів, включаючи перламутровий ефект, який додається до глянцевих і матових лакованих покриттів, які вже є в асортименті, але також пропонує ексклюзивні комбінації, які самі по собі ідеально доповнюють кухонне середовище. Одним з таких є двері з алюмінієвої рами з лінійною та круглою металевою сіткою.



2. Система встановлення зі скляними розсувними дверцятами Fumé

Де ви зазвичай зберігаєте свій набір келихів для особливих випадків? Конструкція системи Setup ідеально підходить для того, щоб запропонувати весь простір, необхідний для зберігання ваших делікатних речей, не перевантажуючи кухню. Абсолютну елегантність доповнюють розсувні двері з димчастого скла, які створюють спокусливий ефект підглядання.


3. Модульність 75см

Перш ніж відкрити ще один тип дверей, абсолютно вартий уваги, вам слід знати, що колекція Musa має модульність 75 см, що дозволяє вам спроектувати кухню та вітальню, щоб ергономічно адаптуватися до доступного простору та запропонувати вам усі зручності. справи.



4. Цільні двері для високих блоків з алюмінієвою та скляною рамою

Але повернемося до конфігурації кухонних «блоків»: ви вирішили зупинити свій вибір на колонах в повну висоту? Musa обирає для вас функціональність та естетику, демонструючи скляні двері, які дозволяють поглянути на бабусин сервіз.



Звертайтеся! салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174 📲+38-063-241-58-54




Ми знаємо про меблі усе😎

12 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page