top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Меблі в стилі лагом



Представляємо новий меблевий тренд: ви знаєте, що стиль лагом втілює в собі філософію життя?


Це той випадок, коли стиль меблів насамперед є стилем життя. Шведський термін «Lagom», який можна перекласти як «помірний», «саме», визначає філософію життя, засновану на простоті, гармонії та екологічній стійкості. Ця філософія застосовується до різних галузей, включаючи інтер'єр будинку, в контексті якого вона ставить питання, чи є будинок відображенням нашого єства. Давайте разом дізнаємось як оформити інтер'єр у бездоганному стилі лагом!


Жити у стилі лагом

Що дійсно важливе для вас? Ми знаємо, що спокуса накопичувати речі може бути сильною, але якщо ви хочете перетворити будинок за шведськими канонами, перший крок — це позбавлення мотлоху. Прибравши все зайве ви зможете звільнити місце для найнеобхідніших функціональних меблів, які розміщуються в стратегічних зонах будинку, що в свою чергу дозволить вам насолоджуватися справжнім умиротворенням.



Іншим основним принципом стилю лагом є особливе розміщення меблів, розроблених спеціально для гармонійного поєднання між собою. Для цього особливо корисні полиці, книжкові шафи, робочі зони.

Палітра та матеріали лагом

Як щодо квітів? Прагнення не перевантажувати інтер'єри також поширюється і на вибір кольору. Такий підхід дозволяє уникнути змішування дуже різних і яскравих відтінків, натомість перевагу слід віддати в першу чергу нейтральним відтінкам, таким як білий, кремовий та сірий.


Що стосується матеріалів, то ми пропонуємо зосередитися на всьому, що відтворює природу: як щодо обробки з ефектом деревини? Таке оздоблення дозволяє створити атмосферу гарного настрою та умиротворення в дусі заміського будинку. Очевидно, вітаються й інші натуральні матеріали, такі як скло або камінь.


А як щодо тканин? Обов'язковими предметами декору в стилі лагом є бавовняні та лляні штори, суворо підібрані у світлих тонах, щоби все денне світло проникало до будинку.



Екологія

Віддаючи перевагу стилю лагом, ви також обирайте піклуватися про планету, здійснюючи ряд заходів, спрямованих на зменшення негативного впливу вашого будинку на навколишнє середовище.


Як втілюється цей екологічний підхід? Підбираючи декор необхідно дотримуватися одного головного правила: менше місця для мотлоху, більше місця для красивих рослин!




Звертайтеся!



салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174 📲+38-063-241-58-54




Ми знаємо про меблі усе😎






11 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page