top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Меблі для класичної вітальні



Декілька пропозицій меблів для класичної вітальні


Ви любите елегантність і трішки ностальгії? Ви б хотіли мати позачасовий стиль для своєї вітальні, але ніяк не можете визначитися з вибором меблів? Ви знаходитесь у правильному місці: у статті ми рекомендуємо 3 предмети меблів для класичної вітальні!



1 Віра

Беззаперечною королевою класичної вітальні є сервант, який пропонує численні місця для зберігання, наприклад посуд чи скатертини. Декор меблі виконанний з дорогоцінних матеріалів і прикрас, що відповідають італійській майстерності.



Отже, тут ми говоримо про вітальню Madeleine, сконфігуровану двома буфетами з горіхового дерева з верхньою частиною з ламінату Calcutta, прикрашеної спеціальними декораціями та ручками в оздобленні Antique Gold: вам подобається їхня м’яка геометрія? Вони чудово виглядають у класичному контексті.



3 Вітрина

У класичній вітальні також вітається вітрина, адже немає нічого більш витонченого для розміщення келихів, книг і дрібниць. Якщо ви любите дуже вишукане середовище, серед меблів для вашої вітальні ви точно не можете пропустити вітрину кухні Exclusiva, яка завдяки дорогоцінним матеріалам стає просто неймовірною: вам це подобається, чи не так? Поєднання глянцевого лакованого покриття Mink зі шкірою Ebony не залишиться непоміченим та доповнить вигляд класичної вітальні.



Україна понад усе!



Звертайтеся!

📣салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174📣


Пишіть Viber 📲+38-063-241-58-54






Ми знаємо про меблі усе😎


5 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page