top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Натхнення для відкритих кухонь

Дизайн

Кухня - це не тільки місце для приготування страв, але і дружній настрій. Ось деякі проекти меблів, які виражають цей характер товариськості та відкритості для живих.

"Сьогодні кухня разом з вітальнею все більше присвячена спілкуванню та спільному проведенню часу усієї сім'ї".

Вітторе Ніолу, дизайнер проекту Motus, вводить цими словами концепцію сучасної кухні, яку потрібно пережити та експонувати. Кордон з "історично" зоною, присвяченою прийому гостей та відпочинку, більше не діє. Створюються нові стосунки між людьми: той, хто готує, більше не відходить до кімнати; навчання, робота або просто відпочинок більше не передбачає наявності окремої кімнати.




Сучасна елегантність

Відкрита кухня є результатом цієї нової плинності просторів, що дозволяє новим функціям та використанню навколишнього середовища більше відповідати способам життя сучасної родини. А дизайн меблів відображає нову ідентичність місця, де ви працюєте та проживаєте.


Відкрита кухня: Основи

Кольори, матеріали та дизайн: це три основні елементи, які сприяють інтеграції кухні та вітальні, щоб створити велику відкриту та повітряну кімнату. Головна героїня - кухня є точкою опори будинку і розвивається всередині будинку. Спокійні поєднання кольорів, світле дерево та лаки створюють однорідний дизайн, який розвивається в горизонтальних лініях і надає навколишньому середовищу молодий і водночас вишуканий відтінок. Створюючи витончений смак та бажання мати будинок із сильною ідентичністю.




Хочеш кухню, яка не має аналогів? Звертайся! салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174 063-241-58-54 Ми знаємо про кухні усе!



5 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page