top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Невеликий інтер'єр в сучасному стилі



Як обставити маленьку квартиру в сучасному стилі?


Ви переїхали в маленький будиночок у місті і бажаєте оновити вигляд? Ви робите ремонт квартири-студії і бажаєте додати їй сучасності? Тоді ви в правильному місці: у наступних рядках ви знайдете кілька порад щодо облаштування сучасного будинку з маленькими кімнатами.





Сучасний штрих


Орієнтований на мінімалістичний дизайн і чисті лінії, сучасний стиль є ідеальним рішенням для облаштування невеликих будинків, де перше правило - займати якомога менше місця. Тенденцією також є перевага м’яких кольорів, таких як білий і перлинно-сірий, оскільки вони допомагають відбивати світло та покращують сприйняття простору. Якщо поєднати ці два аспекти, як виглядає меблі для облаштування малогабаритних квартир? Ось кілька ідей для економії простору для різних кімнат у маленькому будинку.



Кухня і вітальня


Особливо модною та багатофункціональною є кухня з островом, яка, з одного боку, слугує як предмет меблів для зберігання каструль та інгредієнтів, а з іншого – як стіл для прийому їжі наодинці або в компанії.




Чи співіснують кухня і вітальня? Зберігайте хроматичну узгодженість у виборі основних меблів для двох середовищ, включаючи диван і контейнер-пуф: вони стануть чудовими союзниками в порядку.


Спальне місце


Особливо проблемним і підступним є спальне місце: як його отримати в студії або двокімнатній квартирі? Вам потрібно лише трохи винахідливості та багатофункціональні меблі від проекту BoxLife: що ви думаєте про спеціальні двері, які за вашим бажанням перетворюються на зручне ліжко? Якщо ви ділите квартиру з кимось, ви також можете вибрати двоярусне ліжко в комплекті з розкладною драбиною.






Очевидно, що конструкції BoxLife можуть адаптуватися до багатьох ситуацій, трансформуючись і ховаючись відповідно до потреби в місці для приготування їжі, роботи, прання чи переодягання.


Звертайтеся! салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174 📲+38-063-241-58-54




Ми знаємо про меблі усе😎

9 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page