top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Нова модель Libra



Організуйте та удоскональте простір

Ця лінійна композиція Libra, розроблена дизайнером Vuesse, практично організовує простір, розташовуючи основні елементи вздовж однієї стіни поруч із колонами. Не займаючи центрального простору, ця модель в основному підходить для довгих і вузьких приміщень, але, в той же час, вона підходить для облаштування різних типів середовищ, гарантуючи максимальну індивідуальність модулів.



Окрім універсальності, ще одним плюсом моделі Libra є її незаперечний шарм: добре вписуючись як у класичний дім, так і в мінімальний та сучасний інтер’єр, кухня створює дуже делікатну, вишукану та розслаблюючу атмосферу.



Він має вишуканий і сучасний дизайн

На додаток до оздоблення, високу естетичну цінність Libra також надає дизайн простим фасадам, 22 мм у квадраті, з пазом, який, крім функціонального елемента, полегшує об’єм і гарантує повний огляд.




Глянцеві або матові лаковані дизайнерські фасади також доступні в безпрецедентній версії з вертикальними/горизонтальними лініями для скляних фасадів. Ви можете створювати комбінації, які будуть навіювати тактильні та візуальні відчуття.


Звертайтеся! салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174 📲+38-063-241-58-54




Ми знаємо про меблі усе😎

11 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page