top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Нова модель Міра



Представляємо Mira, нову модель для вітальні

Після нещодавнього запуску трьох моделей, створених конструкторським бюро Vuesse – Libra, Lumina та Musa, асортимент моделей Scavolini представляє ще одну модель Mira. Це нова пропозиція меблів для вітальні у вашому домі.


Двері з "L" профілем

Ви шукаєте сучасну кухню в ім'я практичності та мінімалізму? Саме для тих, хто любить чистий і елегантний дизайн, хто не відмовляється від простоти використання було створено цю модель. Фасади мають форму «L», яку можна комбінувати з двома типами канавок, зокрема плоскими або круглими, по черзі. з горизонтальним або вертикальним профілем і в різних варіантах обробки: ці системи відкривання гарантують естетично привабливу та ергономічну ручку, яка полегшує рухи, коли ви готуєте і вам потрібно, наприклад, дістати каструлю з ящика.


Увага до дрібниць

Що стосується кухонної композиції «Міра», то особливо цікавим є рішення «міст» над стінкою, що дозволяє модульно керувати середовищем, щоб не витрачати простір і забезпечити міцність і функціональність всієї конструкції. .



Зупиняючись на темі настінних панелей, ще однією перлиною проекту є настінна витяжка Clopen, доступна в нових кольорах із рейковою естетикою, для функціональної та стильної кухні.




Загалом, колекція дозволяє вам бути сміливими з різними матеріалами та хроматичними ефектами, пропонуючи дуже модні комбінації: від матового до глянцевого лаку, від перламутрового до металевого покриття, від скла до шпонованих дверей. Одним словом, будь-яке бажання стилю може бути задоволене!





Звертайтеся!






салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174 📲+38-063-241-58-54






Ми знаємо про меблі усе😎

8 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page