top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Новий рік вдома



Як підготувати будинок до зустрічі Нового року

Зворотний відлік до новорічної ночі розпочався, і що може бути кращим, ніж провести вечір у чудовому затишку власного дому? Якщо цього року ви відмовилися від вечері в ресторані чи вечірнього відпочинку на дискотеці, негайно приступайте до роботи з нами, щоб прикрасити вашу вітальню до святкування, зробивши її надзвичайно гостинною для вас і ваших гостей.





Кухня готова до роботи

Кухня - штаб новорічної ночі вдома. Якщо ви любите готувати і вирішили подбати про легендарну вечерю, подбайте про те, щоб у вас було все необхідне для приготування чудових страв, будь то апетитна лазанья або ласощі для багатого шведського столу.

Необхідний аксесуар в їдальні? Візок Misfit: стане незамінним для організації та транспортування чистих тарілок і склянок, усуваючи відстань між кухнею та вітальнею.





Блискуча кімната

На момент тосту, як щодо переходу у вітальню? Безсумнівно, кімнаті також потрібна своя доза атмосфери. Наша порада? Зосередьтеся на вогниках і свічках, не забуваючи про деякі декоративні предмети, наприклад, стилізоване дерево, що відповідає сучасній вітальні.





Якщо ви та ваші друзі є любителями настільних ігор, ідеальним рішенням буде визначити та створити куточок у вітальні, присвячений караоке або картковим викликам між застіллями. У цьому випадку обов’язковою умовою є система стінок для розміщення телевізора та консолі, низький столик із пуфами навколо нього та, якщо останніх недостатньо, диван із м’якими подушками: однак будьте обережні, щоб вони не були надто зручними, інакше хтось може не застати опівночі!

Нарешті, для більшості любителів вечірки не може не вистачати музики: правильний саундтрек є ключем до успішної вечірки. Підготуйте плейлист на будь-який смак, додавши класичні новорічні пісні до актуальних хітів: вони стануть ідеальним саундтреком для вашої вечірки в будинку Scavolini!

8 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page