top of page
Пошук
  • tornadolt8

Новий тренд Cottagecore

Слава Україні! Героям Слава!

У цей не простий для України час, ми відновлюємо свою роботу.

Віримо в ЗСУ та сили Тероборони! Разом до перемоги!


Дизайн і стиль Cottagecore: не простий тренд дизайну інтер’єру, а справжня філософія життя у спокійному ритмі, у контакті з природою. Cottagecore є одним із головних трендів, який охоплює не тільки меблі, а й усі сфери життя, від моди до повсякденного дозвілля, тим самим виділяє себе з-поміж інших стилів наприклад шеббі-шик. Але які особливості тенденції cottagecore в деталях? Як це вплинуло на декор кухні? Давайте дізнаємося разом!




Домашній хліб, вишиті скатертини, букет свіжозібраних квітів: cottagecore проникає в дім, нагадуючи атмосферу минулого, яка створена з маленьких особливих жестів. Батьківський дім стає джерелом натхнення для кухонних меблів cottagecore, які віддають перевагу натуральним тканинам, ніжним відтінкам і квітковим візерункам. Однією з моделей Scavolini, яка найбільше відповідає цій тенденції, безумовно, є Favilla, вишуканий проект, здатний нагадати життя заміських резиденцій.



Особливою деталлю, безумовно, є травертиновий мармуровий моноблок, який оснащений кухонною дошкою. Завдяки поєднанню крану в стилі ретро та умивальника, створюється приємний традиційний ефект, завершуючи композицію. Є також фігурний, кінцевий або лінійний плінтус, який можна за бажанням розташувати вздовж композиції, прикрашаючи її. Саме завдяки уважності до деталей з Favilla створюється дух сільської місцевості, навіть у місті.



Cottagecore - це позачасовий стиль, який завдяки натуральним компонентам актуальний завжди, а аксесуари і декор зроблять його ще й автентичним!

13 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page