top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Одна? Жодна? Сто тисяч ручок!


Поради щодо декорування


Округлі або квадратні, прості або ультрагламурні: вибір кухонних ручок неймовірний. Тож давайте розберемося у головному)




Класика, але не надто багато

Ручка є основним елементом нашого будинку! Звучить шокуючи, але огляньтеся навкруги. Саме ручка завдає усю атмосферу, вона присутня у будь-якому середовищі, і ми знаходимо його на дверях, на дверцятах шаф і меблів кухні, ванної кімнати та вітальні. Аксесуар, який переступив поріг часу, щоб стати справжнім героєм.


Модель Favilla, відповідає потребам сучасності з рисами традиційного смаку. Кухонні ручки чудово відображають її стиль. Незвичайна форма корпусу з металу в кольорах бронзи та срібла з ефектом зістареності підкреслює елегантний композиційний ритм, а також допомагає створювати композиції в стилі кантрі-шик.


Яка вона сучасність?

Коли кухня характеризується точною стилістичною ознакою, тип отвору допомагає підкреслити її, створюючи закінчений образ! Чистий і сучасний дизайн кухні DeLinea виражається в чистій і лінійній геометрії. Особливе виконання фасадів із заглибленим алюмінієвим профілем з вирізом 40°, доступний у тому ж кольорі, що й паз.



Промислові та сучасні

Diesel Open Workshop - це меблі з різноманітними смаками, починаючи від чисто промислового і закінчуючи витонченим сучасним. Проект з чудовою індивідуальністю. Завдяки надзвичайній увазі до деталей, ми отримуємо: систему відкривання з профілем ручок, інтегрованими у фасад дверей, а також металевий профіль, що тягнеться по всій довжині, як по горизонталі так і по вертикалі.


Ручки, запропоновані в обробці «Бронза» та «М’яка сталь» розроблені, щоб надати системі унікальний дрес-код.


Класичний шик

Витончена душа та яскрава елегантність кухні Exclusiva Glamour пропонують ідеї з високим естетичним ефектом. Як і круглі та прямокутні ручки з основними геометричними лініями, які виділяються на дверях меблів у класичному стилі, надаючи нотку сучасності, яка задовольняє різні потреби.


Позолочені або хромовані металеві ручки можна поєднувати з особливим дизайном фігурних опор настінних меблів і островів для сніданків, щоб створити середовище, яке виділяється своєю збалансованістю та вишуканістю.



Хочеш якісні меблі, які не мають аналогів? Звертайтеся! салон "Scavolini Lviv" м. Львів, вул. Городоцька 174 063-241-58-54 Ми знаємо про меблі усе!


8 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page