top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Охайний будинок для щасливого життя


Давайте перебудуємо наші домівки, щоб отримати трохи простору та жити легше та щасливіше.

Давайте знайдемо кілька ідей про те, як найкраще організувати наше домашнє середовище.


Ключові слова

Американці називають це «розчищенням», тобто викиданням зайвих об’єктів, щоб розпочати веселу та творчу подорож для досягнення простоти. Світовий гуру прибирання, Марі Кондо, автор книги під назвою «Магія прибирання, яка змінює життя», яка нещодавно знялася в телевізійному серіалі, не має сумнівів щодо того, як це зробити: викинути, прибрати та реорганізувати: як? Дотримуючись методу, який вона винайшла, щоб заощадити час і простір, і таким чином стати щасливішими.


Нестійка легкість прибирання

Шафи, ящики для зберігання та ящики часто заповнені занадто великою кількістю предметів, і багато з них просто займають простір і залишаються невикористаними. Кондо сортує їх за одягом, книгами, документами, сентиментальними предметами та комоно, тобто різними предметами, які не підпадають під попередні категорії, наприклад предмети кухні та ванної кімнати. Її метод можна застосувати або для прибирання однієї кімнати за раз, або для окремого кабінету залежно від наявного часу. Ви також повинні звертатися до своїх внутрішніх емоцій, зберігати лише те, що «викликає радість», використовуючи систему сортування та реорганізації, щоб досягти чистої охайності та благополуччя.

Дім, який відображає нас

Після того, як ви досягли такої бажаної охайності, як її підтримувати якомога довше? Пропонуємо Вам додаткову мотивацію до простих правил прибирання. Прагнення створити приємні умови відповідно до найглибших амбіцій, щоб допомогти нам у повсякденному пошуку внутрішнього спокою серед безлічі занять, якими ми зайняті щодня. Крім того, це також науковий факт: люди, які люблять чистий і охайний дім, спокійніші та розслабленіші.


Правильний простір


Від кухні до вітальні, що нам може допомогти у прибирання? Сучасні секції для зберігання, що забезпечують чудову організацію простору, або шафа з більш класичним виглядом, але з супераксесуарами, щоб зберігати все на своїх місцях. Просте правило: що використовуєте найчастіше - розмістіть так, щоб можна було все дістати без зайвих зусиль. Якщо розмір вашої кухні занадто малий, то шукайте місце у вітальні! Місткі та багатофункціональні комоди, дуже привабливі рішення меблювання, де все можна зберігати максимально ефективно.


Молодий соціальний тренд


Схоже, що молоді, особливо міленіали, подобається відновлюючий аспект прибирання та витирання пилу. Тож цілком доречно сказати наступне: дайте дорогу молоді та соціальним мережам, де процвітають клінінгові особи, особливо в Instagram. Якщо ви любите бути в тренді, що краще, ніж знайти потрібний час і простір, щоб отримати все необхідне та зайнятися прибиранням для справді красивого будинку!




Україна понад усе!


Звертайтеся!

салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174 📲+38-063-241-58-54



Ми знаємо про меблі усе😎




10 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page