top of page
Пошук
  • tornadolt8

Поради щодо декорування

Слава Україні! Героям Слава!

Віримо в ЗСУ та сили Тероборони! Разом до перемоги💪


Скляна кухня підкорила і вас? Не дивно: скло володіє вічним шармом, і крім того, що він адаптується до будь-якого стилю, воно освітлює композицію, відбиває світло та миттєво очищається, що є основним інгредієнтом на кухні!




Якщо перебування на кухні вас особливо розслабляє, важливо, щоб простір навколо вас також передавав добрі відчуття: тому кухня з фасадами (основами, полицями та колонами) з глянцевого скла Prestige White є ідеальним варіантом: свіжим і надихаючим.


Скло можна використовувати як в сучасних, так і в класичних кухнях, оскільки його можна вписати в будь-який стиль меблів. Шафа-вітрина, оснащена двома дверцятами зі склом, доповнює інтер‘єр та дозволяє використовувати простір ефективно.



Наприклад, ця скляна ємність Bronzo від моделі Carattera чудово підходить для демонстрації бабусиного посуду або ваших найкрасивіших келихів. Забезпечте вертикальні вбудовані світильники Velo у настінних блоках, щоб створити чарівне чергування світла і тіні. Іншим прикладом модульності, цього разу з іншою обробкою скла, є система Stock Rack System, розроблена компанією Diesel для проекту Diesel Open Workshop, яка поєднує трубчасту раму в бронзі зі скляними полицями з чорною сіткою в обробці Smoky Glass: коли елегантність набуває сили!



Нова технологія

Проектування дозволяє забезпечити кухню усіма високотехнологічними аксесуарами. Крім того, що вони завдають правильний стиль, а також гарантують високу ефективність, спрощуючи життя біля плити.



Як один елемент дизайну здатний покращити лінійну композиці особливо коли глянсовий скляний стіл поєднується з матовими лакованими модулями? Дуже просто, модель Carattera пропонує ще одне можливе використання скла: у капюшоні. Незважаючи на дуже прості та лінійні форми, ця витяжка стає абсолютним героєм кухні завдяки прозорому склу, яке освітлює та прикрашає цю частину будинку.





Нарешті, якщо ви любите приділяти увагу деталям, ось вишенька на торті: спеціальна скляна підставка Levity для столу або/та півострова.



Україна понад усе!


Хочете якісні меблі, які не мають аналогів? Звертайтеся!


📣салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174📣

Пишіть Viber 📲+38-063-241-58-54

Ми знаємо про меблі усе😎

7 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page