top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Прихована кухня



Прихована кухня, яка помітно впливає на домашнє життя


Якщо ви живете у невеликій квартирі або у вас є дача, то прихована кухня стане найкращим варіантом: захована всередині шафи кухня буквально зникає у вашій вітальні, дозволяючи вам максимально ефективно використовувати кімнату та насолоджуватися вільним простором. Ви колись замислювалися про таку кухню? Ось причини вибрати приховану кухню, обладнану всім необхідним.


Коли слід встановлювати приховану кухню?


Від великих лофтів до невеликих студій, від гостьової мансарди до офісу: прихована кухня ідеально підходить для тих, хто бажає скористатися кожним сантиметром простору, але не хоче відмовлятися від красивої та функціональної міні-кухні. Але є й інший аргумент: крім оптимізації простору це рішення також дозволяє підтримувати порядок, задовольняючи потреби тих, у кого мало часу для кулінарних експериментів і домашніх справ.


Скільки разів вам доводилося залишати гору посуду в раковині? З прихованою кухнею ви можете приховати її з очей геть і подумати про неї завтра: просто закрийте фасади, щоб відтворити протягом декількох секунд впорядковане та бездоганне середовище, де ви можете розслабитися після напруженого робочого дня.



Дизайнерська прихована кухня


Враховуючи зростаючий інтерес до цього рішення, наші дизайнери також вивчили різні моделі прихованої кухні, щоб гарантувати всі необхідні зручності для комфортного та насиченого повсякденного життя. Ви колись чули про проект Box Life? Колекція, розроблена компанією Scavolini у співпраці з міжнародною дизайнерською студією Rainlight™ та її креативним директором Йорго Лікурія, відповідає сучасній потребі в динамічних житлових системах, які можуть бути адаптовані до численних обставин життя.


Прихована кухня цієї колекції, що ховається і трансформується в залежності від потреб, має у своєму розпорядженні різні модулі, представлені в широкому діапазоні стилів і оздоблень, і оснащена всім необхідним: від шафи-комори до побутової техніки, зони приготування та пральні.



Різні способи відкривання та закривання фасадів


Зайве говорити, що обробка зовнішніх фасадів кухні може бути персоналізована різними способами, починаючи з насиченої палітри кольорів. Але, крім візуального та текстурного ефекту, ви також можете вибрати спосіб відкриття фасадів. Проект Box Life надає можливість вибору різних систем відкривання фасадів: розстібні, складні, розстібні засувні та складані засувні.



Україна понад усе!




Хочете якісні меблі? Звертайтеся!




📣салон Scavolini Lviv


вул. Городоцька 174📣


Пишіть Viber 📲+38-063-241-58-54


Ми знаємо про меблі усе😎

11 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page