top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Рельєфні фасади: фактура кухні, яка вам подобається



З правильно підібраною обробкою будь-яка кухня може стати дизайнерською мрією. Ідеї? Якщо ви любите текстури з характером, ми пропонуємо широкий асортимент глянцевих і матових лакованих покриттів від Scavolini, які збагачені абсолютно новими варіантами кольорів. Ось декілька пропозицій від кухонь Libra, Lumina та Musa!



Кухня Libra

Середовище, яке вміє зачаровувати та реагувати на будь-які потреби: це філософія, якою керуються наші дизайнери, і проект Libra є ідеальним відображенням цього. Кухня виділяється своєю надзвичайною увагою до деталей, створюючи простір, який є водночас функціональним і, перш за все, вишуканим: фактично, завдяки використанню незвичайних та інноваційних ефектів. Повсякденне середовище, таке як кухня, перетворюється на унікальне та спокусливе, де приготування їжі стає справжнім задоволенням.




Якщо вам подобається ідея облаштування романтичного та вишуканого простору, ми рекомендуємо вибрати стінки та кухонні шафи з вертикальними або горизонтальними полосками зі скляними фасадами, у трьох перламутрових кольорах моделі; або обрати із чотирьох цікавих кольорів шпону, з ефектом штампування.





Кухня Lumina

Ще одна модель із мальовничою присутністю — Lumina, сучасна кухня, розроблена для тих, хто любить оточувати себе меблями з яскравою індивідуальністю. Великий острів, прикрашений дверцятами та передніми панелями ящиків з горизонтальними або вертикальними вставками в рейковому склі, який проявляє свій характер: якщо у вас великий простір, це той тип кухні, який вам підійде.



Кухня Musa

Musa говорить сама за себе: ви не можете не черпати натхнення з її формальної елегантності! Колекція була розроблена, щоб відповідати сучасному стилю завдяки новій модульності та широкому діапазону оздоблення, що дозволяє створювати нескінченні сценарії в ім’я найширшої індивідуальності.




Як можна встояти перед композицією з островом? Острів використовує нові матеріали та хромовані ножки, створюючи ідеальну обстановку для прийому гостей: вони будуть зачаровані всім!


Звертайтеся!




салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174

📲+38-063-241-58-54





Ми знаємо про меблі усе😎

17 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page