top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Сталеві кухні



Сталеві кухні: посібник із сталевих компонентів

Задовольняючи потреби вимогливого зіркового шеф-кухаря, сталеві кухні привносять риси «чудової кухні» у ваш дім, забезпечуючи всі зручності, необхідні для точного налаштування ваших кулінарних навичок. Більше того, сталь є одним із найбільш гігієнічних матеріалів, які широко використовуються: цей аспект не можна ігнорувати на будь-якій кухні, особливо коли мова йде про стільницю. Приступаємо до справи: розкриваємо всі відмінні риси та сильні сторони сталевої кухні!


Сталева конструкція

Модель Mia від Carlo Cracco - це кухня, яка розроблена Scavolini у партнерстві з відомим шеф-кухарем, яка переосмислює дизайн професійної кухні в домашньому середовищі.


Дійсно, кухня Mia by Carlo Cracco виходить далеко за рамки традиційної кухні в нашій колективній уяві, пропонуючи всю композицію зі сталі; Зокрема, це двері з темної сталі, беззаперечно синонім елегантності, у поєднанні з металевими ручками з матовою обробкою або темною сталевою обробкою.


Унікальний і безпомилковий стиль цієї моделі також можна побачити в розумному поєднанні декоративного меламіну зі сталевими фасадами та склом Stopsol.


Сталева кухонна стільниця

Про кухонну стільницю ми згадували на початку цієї статті: хіба ви не згодні, що вибір між естетикою та функціональністю завжди важкий? Що ж, зі сталевою стільницею вам більше не доведеться йти на компроміс! Дійсно, сталь, безумовно, є сучасним композиційним матеріалом, і водночас вона непроникна, стійка до ударів, навантажень і подряпин, а також надзвичайно гігієнічна.


Варильна поверхня, полиця для посуду та аксесуари, все зі сталі

Кухня Mia також має сталеву витяжку та полицю для посуду, настінну або з монтажем на стелю, чітко організовану для дотримання лінії приготування їжі: миття, нарізання та приготування, як у професійна кухня.



Неповторний дизайн цієї сталевої кухні також підкреслює привабливий стиль приладів і лінійка різноманітних аксесуарів, таких як фігурна стійка або практичний візок, доступний у темній сталевій лакованій формі, щоб залишатися у відповідності до металевих відтінків кухні.


Україна понад усе!


Звертайтеся!

салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

📲+38-063-241-58-54


Ми знаємо про меблі усе😎

5 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page