top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Столи між кухнею та вітальнею



Поради щодо декорування

Як вибрати і найкраще поєднувати столи для кухні та вітальні. Давайте разом розглянемо деякі пропозиції.


Стіл у будинку MIA

«Кухня також є центральним місцем у моєму домі, де ми проводимо найбільше часу. Для мене це унікальне середовище з кімнатою, з великим столом, за яким ми всі сидимо разом».

Ось як Карло Кракко описує місце, де збирається вся родина, створюючи більш «домашній» профіль. Таким чином, стіл для шеф-кухаря є центром середовища!



Стіл в центрі

Коли кухня знаходиться в кімнаті, де панує максимальна індивідуальність, щоб створити ідеальний простір, зверніть увагу на острівну композицію від Diesel Social Kitchen. Завдяки великим розмірам навколишнього середовища та окремо стоячим елементам створюється «Social Floating Island» з дерева Ruxe Wood Knotted Oak та зручного центрального столу з колекції Misfits для обіду та іншого. Ідеально для щоденного використання, коли у тебе тисяча справ кожного дня.

Кухня, щоб жити на повну

Великий центральний острів створює на кухні точку опори для роботи та товариства: свобода у двох і трьох вимірах є необхідною потребою, щоб комфортно готувати усім разом чи просто спілкуватися.

У цьому контексті ідеально підійде стіл, природне продовження острова, для приготування їжі, обіду, розмов без перерв! Стіл, чудова класика!

Сьогодні кухня є кімнатою життя, гостинним ядром дому, де готують вечерю, варення, особливо в більш традиційній кухні. Великий стіл є незамінним робочим інструментом, який змінюється в будь-який час доби, щоб вмістити різні види діяльності для всіх членів сім'ї. Як ця композиція кухні Favilla представляє центральний стіл Gea та узгоджені стільці з дуба Nodato, які відповідають іншим елементам кухні.


Україна понад усе!


Звертайтеся!

📣салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174📣

Пишіть Viber 📲+38-063-241-58-54



Ми знаємо про меблі усе😎

9 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page