top of page
Пошук
  • tornadolt8

Стільниця для кухні

Слава Україні! Героям Слава!

Віримо в ЗСУ та сили Тероборони! Разом до перемоги💪


Для тих, хто особливо любить готувати, кухонна стільниця – це дуже важлива деталь. Вимоги до стільниці прості: практична, стійка і легка в догляді, а також одночасно красива і відповідає стилю кімнати. Який матеріал найбільш підходить? У цій статті ми зібрали деякі з основних матеріалів поверхонь, які поєднують функціональність і естетику.




Ламінована кухонна стільниця ( ламінат або посформінг)

Одна з найбільш «звичайних» та естетично універсальних поверхонь. Ламінат доступний у багатьох кольорах та структурах, наприклад, дерево або камінь. Цей тип стільниці також добре вписується в індустріальну кухню, підкреслюючи її настрій: не випадково Diesel Open Workshop пропонує два ламінату Muné Grey і Voyage Silver. Крім того, ламінат вимагає обмеженого догляду і не особливо боїться ударів, потертостей або подряпин, проте він чутливий до нагрівання: не забувайте використовувати підставку, щоб не пошкодити топ.


Стільниця для кухні з мармуру та граніту

Якщо ви любите класичний стиль і шукаєте високостійку стільницю, тоді: мармур і граніт, безумовно, для вас. Міцні натуральні камені більше, ніж будь-який інший матеріал, прикрашають кухню, надаючи їй вічну елегантність. Єдине пам‘ятайте про правильний догляд за нею.



Кварцова кухонна стільниця

Якщо ви віддаєте перевагу гладким поверхням, яскравим і здатним довго експлуатуватися, ми рекомендуємо кварцову стільницю. Дуже популярну навіть на сучасних кухнях, завдяки різноманітним кольорам та структурам. Приклад? Кварцова стільниця Coral Clay моделі Formalia або кварцова стільниця Amazon від Character, двох протилежних відтінків, яка здатна доповнити теплі та затишні кухні.




Стільниці з керамограніта

Якщо ви боїтеся, що сталь не встигає за ритмом ваших кулінарних експериментів, і ви шукаєте матеріал, який робить бруд менш помітним, ви можете вибрати поверхню з керамограніта, що характеризується майже непомітними з’єднаннями, які полегшують просте та практичне прибирання. На додаток до цієї технічної специфіки, поверхня також добре протистоїть нагріванню та підходить для створення кухонь із вбудованим умивальником. Надзвичайно сучасної конфігурації: кухня LiberaMente.


Топ для кухні з Dekton® Нарешті, Dekton® - це матеріал з найвищими характеристиками, здатний гарантувати максимальну стійкість до подряпин, теплових ударів і світла. Його також дуже легко чистити і доступний він у різних варіантах, тому ви можете створити свою ідеальну кухню. Ось, наприклад, топ Dekton® Kelya від нашої DeLinea.


А ви вже обрали ідеальну стільницю?


Україна понад усе!


Хочете якісні меблі, які не мають аналогів? Звертайтеся!


📣салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174📣

Пишіть Viber 📲+38-063-241-58-54

Ми знаємо про меблі усе😎

7 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page