top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Стінки для кухні, комфорт та дизайн

Дизайн і стиль

Окрім того, що верхні ящики є практичними відділеннями для зберігання, вони також можуть створювати оригінальні штрихи, завдяки різним комбінаціям.

Вони виділяються обробкою, суттю та матеріалами, з яких вони створені.


Свобода ліній і кольорів

Кухня півострова, що характеризується основними лініями, чіткими та функціональними геометричними фігурами, в яких проникають мазки кольору та деталі, щоб додати нотку оригінальності в повсякденне життя.


Настінні гарнітури кухні LiberaMente виділяються кольоровим вибором жовтої гірчиці та похилими дверцятами, доповненими поєднанням із шпоном Oak Grain, в ім’я максимальної композиційної свободи.



Легкість і міцність деталей

Краса ніколи не народжується випадково, особливо коли вона розкривається у своїй простоті. Це можна побачити крізь прозорість скла в стінних шафах із ребристими скляними дверцятами, які відрізняються від матового лаку Prestige White кухонних основ Diesel, створюючи точку зустрічі між смаком предметів «минулого» та сучасною чутливістю. : новий спосіб розповідати про форми та речі.







Настінні блоки на кухні ніколи не бувають однаковими!

Їх універсальність, завдяки безмежним можливостям комбінування форм, розмірів і матеріалів, виходить за межі ідеального балансу. Створюючи пропозиції із розширеною функціональністю та естетикою, які завжди інтригують і дивують.



Хочеш кухню, яка не має аналогів? Звертайся! салон "Scavolini Lviv"

м.Львів, вул. Городоцька 174 063-241-58-54 Ми знаємо про кухні усе!

4 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page