top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Сучасні кухні з ефектом дерева

Слава Україні! Героям Слава!


Віримо в ЗСУ та сили Тероборони! Разом до перемоги💪



Дизайн і стиль


Мода пропонує неймовірно багато рішень, як обставити будинок у сучасному стилі: одним з них є кухня з ефектом дерева. Здивовані? :) Можливо, ви думали, що шпоновані фасади підходять лише для будинків у класичному стилі? Це не так, навіть дерево має сучасне обличчя. Чудовий приклад модель Carattera.



Мінімальне забруднення

Ефект дерева - це синонім тепла в інтер’єрі кухні, особливо, коли його поєднувати з іншими матеріалами.

Шпоновані фасади у моделі Carattera, пропонують різні естетичні ідеї. Приклад? Двері Frassino Avorio у поєднанні з кварцовим верхом і спинкою та матовими полицями з порцелянового лаку Panna: вуаля – це яскрава та вишукана композиція, в ідеальному балансі між класикою та сучасністю.

Деталі, які зігрівають атмосферу

Поєднання ефекту дерева та матового білого створює правильну гру контрастів між безпомилковою зернистістю першого й повнотою другого, виявляється виграшним поєднанням для кухні, яка навряд чи залишається непоміченою.


Ми бачимо це в цій пропозиції Carattera з матового лаку Prestige White зі спинкою зі шпону Tussah Walnut, створюється сценографічний ефект, обставляючи кухню не тільки красиво, але й функціонально.



У композиції з права, спинка виконана з ольстерського горіха, покриває всю довжину стіни до тих пір, поки вона не з’єднається з дверцятами великої шафи (колон), як бачите, ідеально поєднуючись.


Характеристика меблів

Однією з останніх тенденцій сучасних кухонь є заміна обіднього столу на стійку для закусок або сніданку, часто консольну.


Україна понад усе!


Хочете якісні меблі, які не мають аналогів? Звертайтеся!


📣салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174📣



Пишіть Viber 📲+38-063-241-58-54



Ми знаємо про меблі усе😎

18 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page