top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Сучасні кухонні витяжки



Давайте поговоримо про предмет, який стає справжнім MVP сучасної кухні: про витяжку! Основний прилад для підтримки чистоти повітря в домі, видалення запахів і випарів під час приготування їжі тепер став справжнім предметом дизайну, здатним охарактеризувати обстановку кухні. Але як має виглядати ця сучасна кухонна витяжка? Дозвольте собі надихнутися підбіркою фотографій!




Моделі сучасних витяжок для кухонь

Найпопулярнішими видами кухонних витяжок є:

- настінна витяжка,

- вбудована витяжка,

- стельова витяжка,

- висувний капюшон.

Прості в монтажі та компактні, настінні або приховані в кухонних шафах витяжки адаптуються майже до всіх композицій, від лінійних до кутових кухонь, підтримуючи пошук основних і гармонійних ліній, типових для сучасного стилю.




Яка витяжка ідеальна для острова? Однією з наших пропозицій для вашого відкритого простору є встановлення відкритої витяжки на стелі або підвісної, інтегрування витяжки в варильну панель або встановлення висувної витяжки, повністю невидимої: яка модель вам більше подобається? Все залежить від того, наскільки мінімальний ваш стиль.




Технологія кухонних витяжок

Однак підкорює не тільки дизайн сучасної витяжки, а й ретельний підбір матеріалів, з яких вона виготовлена: витяжка, покрита модульними панелями в дзеркалі зі скошеним дзеркалом моделі Exclusiva, а також сталевий капот професійна кухня Mia, свідчать про перевагу стійких і легких у чищенні матеріалів, які в той же час приємні на вигляд.







Але чи хочемо ми говорити про технологію, вбудовану в витяжки? Кожна сучасна кухонна витяжка розроблена, щоб запропонувати максимальну ефективність, від потужного, але тихого двигуна всмоктування до гарантованої енергоефективності.

Звертайтеся!



салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

+380632415854



Ми знаємо про меблі усе!




8 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page