top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Типи ніжок для острова і півострова



Опори для островів і півостровів задають загальний настрій на кухні

Перевага кухнонь з островом або півостровом - дуже велика поверхня для нарізання овочів, приготування тістечок і прийому гостей, стаючи справжнім головним героєм житлової зони. Є безліч конфігурацій, які можна підібрати, наприклад, ніжки, які можуть поєднуватися або контрастувати з верхньою частиною з точки зору матеріалів і обробки. Давайте подивимося, як опора острова/півострова може змінити стиль вашої кухні!




Індустріальний стиль

Метал і дерево, є обов’язковими для конфігурації острова чи півострова в лофт стилі. Ця типологія все більше набуває поширення в сучасних будинках, обставляючи кухні з обжитим виглядом, що створює типову атмосферу «старих фабрик». Кухня Diesel Open Workshop демонструє, як можна використовувати сталь для покриття полиць, стільниць і ніжок острова, прикрашаючи композицію з особистим столичним відтінком.



Мінімалізм і елегантність

Характерна деталь опори підійде тим, хто створює сучасний стиль у домі: вона полегшує присутність вбудованої стільниці та надає конструкції справді індивідуального та прохолодного відтінку, зберігаючи функціональність робочих зон.



Щоб задовольнити ваше бажання мінімальної, але оригінальної обстановки, ми також пропонуємо скляну опору Levity, яка привносить ковток свіжого повітря навіть у найпрактичнішу кухню, наприклад, матову лаковану композицію LiberaMente із стільницею у формі півострова з керамограніту.



Геометричні деталі

Ми вас ще не переконали? Ось ще один спосіб: геометрія. Особливо вражаючими на кухні також є острівні та півострівні ніжки з геометричним дизайном, які створюють сувору гру ліній, каталізуючи увагу. Це випадок стільниці для сніданку з керамограніту півострова Formalia. Вона створює зв’язок між кухнею та вітальнею, гармонізуючи простір.




Зірчаста опора Summit стільниці для сніданку на кухні Musa також особливо захоплює. Ідеальний графітовий колір, який не залишить нікого байдужим.



Звертайтеся! салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174 📲+38-063-241-58-54



Ми знаємо про меблі усе😎



6 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page