top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Тумби під телевізор з розсувними дверима



Оригінальність і сучасність вміщаються у вітальні завдяки меблям з розсувними дверима

Незалежно від того, чи ви хочете переглянути новий серіал, чи можливо фільм подивитися, для того, щоб повністю насолодитися процесом, потрібний особливий телевізійний куточок: наприклад, якби телевізор раптом з’явився з шафи? Ось наше рішення - меблі для вітальні з розсувними дверима.


Нестандартні пропозиції

Їдальня є однією з найжвавіших кімнат у будинку, її призначення дуже просте: для відпочинку та спілкування, але також і для роботи. Щоб виконувати всі ці функції, кожен елемент, такі як: книжкова шафа, стіл, крісла, ящики для зберігання речей і письмовий стіл - повинні знайти своє ідеальне розташування, створюючи комфортну та багатозадачну вітальню.




Завдяки своїй широкій модульності вітальня Formalia переосмислює домашню систему через оснащені та настроювані стіни в ім’я ідеальної організації простору. Серед них система Status Wall, що складається з настінних блоків зі скляними дверцятами, ідеально підходить для розміщення всіляких сувенірів, а також розсувних дверей, які за потреби ховають/відображають телевізор або журнали.



Завжди нові конфігурації

Одна з переваг наявності меблів для вітальні з розсувними дверима полягає саме в тому, що ви можете пересувати їх, як забажаєте, створюючи завжди нові композиції, навіть докази орендарів та/або гостей. Наприклад: Ви переживаєте, що кіт подряпає екран у Вашу відсутність? Зберігайте його в безпеці, коли вас немає поруч, прикриваючи його. Або: Ви боїтеся, що ваш онук, який вас відвідує, сплутає сторінки вашого улюбленого роману з полотном для малювання? Створіть схованку з дверима, щоб уникнути небезпеки.



Двері можна поєднувати з кольорами, вибраними для кухні, а також підходять для завершення конфігурації кутових віталень.



Сучасна чистота і строгість

Ще одним аргументом на користь вибору тумби для телевізора з розсувними дверцятами є те, що вона дуже добре поєднується з сучасними меблями, як продемонструвала модель Libra: плоскі квадратні дверцята є надзвичайно модними та створюють вишуканий і сучасний вигляд.



Звертайтеся!


салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174 📲+38-063-241-58-54




Ми знаємо про меблі усе😎

16 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page