top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Шафа, про яку ви мрієте


Ідеальний гардероб існує і його можна створити самому


Хто не мріяв про гардеробну, як у Керрі Бредшоу? Незалежно від того, чи ви ремонтуєте свій будинок чи фантазуєте про новий житловий проект, ми впевнені, що ви не забуваєте про простір, де ви можете подбати про свій вигляд на 360 °. Крім того, щоб задовольнити вашу пристрасть до моди, такі рішення, як гардеробна, також дозволяють зберігати все на своїх місцях, сприяючи загальному порядку в будинку. Так якою є гардеробна кімната вашої мрії? Ми уявляємо це так!





Особистий стиль

Комфорт та індивідуальний дизайн – це відмінні риси проекту Walk-in Fluida, гардеробні розробленні дизайнерським бюро Vuesse для Scavolini, створенні для задоволення ваших естетичних та просторових потреби якими б вони не були. Ми розробили модулі, які адаптовані до будь-якого середовища, забезпечуючи максимальну універсальність. А також, проект Walk-in Fluida допоможе розділити дві зони: гармонійно і з ефективним використання площі.



Аксесуари, які завершують образ

Знаєте, після того, як ви визначилися з нарядом, ви переходите до аксесуарів, і вибір тут дійсно складний: полиці, місце для вішалок, ящики, органайзери ... різні варіанти меблів, різні обробки: в лінійці Comfort - Moka , в лінійці Support - Metal Grey. Усе, щоб створити ідеально організовану гардеробну.


Сон у шухляді ... і в дверях

Тепер давайте подумаємо про ідеальне розташування одягу: ви любите мати одяг та аксесуари завжди під рукою, а чому б і ні, робити селфі, чи ви віддаєте перевагу організувати одяг з певною суворістю, розділивши їх, наприклад, за використанням?


Завдяки нашим шафам-купе ви маєте можливість комбінувати та/або вибирати між відкритими та закритими модулями, подвійними або розсувними дверима, неймовірна кількість варіантів фасадів, з отворами у фасаді ( для відкривання) або з ручками.


Хочете якісні меблі, які не мають аналогів? Звертайтеся! салон Scavolini Lviv м.Львів, вул. Городоцька 174 063-241-58-54 Ми знаємо про меблі усе!

8 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page