top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Що поставити на стіл у вітальні



Оригінальні ідеї для прикраси обіднього столу

Стіл є беззаперечним головним героєм вашої вітальні: саме там ви збираєтеся з найближчими людьми за смачною їжею чи чашкою чаю. Але що покласти на стіл після того, як він буде очищений? Якщо ви також любитель центральних елементів, не пропустіть ці ідеї, як прикрасити стіл у вітальні.





Букет квітів

Чи є прекрасніше відчуття, ніж увійти у вітальню і охопити аромат живих квітів? Після того, як ви вибрали дизайнерську вазу з прозорого скла або кольорової кераміки, звивистої або специфічної форми, перша ідея щодо того, що поставити в центрі обіднього столу, — це дуже ароматна композиція з ваших улюблених квітів. Якщо ви боїтеся, що не зможете належним чином за ними доглядати або регулярно їх міняти, ви завжди можете вибрати штучні квіти, якщо вони також відповідають сезону чи святам: отже, гербери - навесні, гіпсофіла з червоними ягодами - взимку.





Свічки

Якщо ви любите свічки та їх чарівну атмосферу, ви можете використати стіл у вітальні, щоб випробувати свої творчі здібності для найкрасивішого центрального елемента. Щоб досягти успіху в цій справі, радимо вам зосередитися на формі свічок (як щодо спіральних?) і величі канделябра: при виборі завжди орієнтуйтеся на стиль оформлення кімнати.





Піднос

Можливо, це здасться вам дивним, але ви коли-небудь думали про те, щоб поставити декоративну тацю в центрі обіднього столу? Він може містити дрібні повсякденні предмети, такі як пульт дистанційного керування, щоб натиснути кнопку відтворення улюбленого серіалу, предмети колекціонування, згадайте лише статуетку, куплену під час закордонної поїздки. Коротше кажучи, завдяки підносу ви можете не тільки прикрасити стіл у вітальні, але й зібрати разом предмети побуту, до яких ви найбільше прив’язані.





Звертайтеся!




салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

+380632415854




Ми знаємо про меблі усе!


9 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page