top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Як вибрати кухонні плінтуси

Чи всі кухонні плінтуса однакові?

У вас уже є проект кухні вашої мрії? Ми впевнені, що ви вже уявили кожну деталь, від меблів до оздоблення, але, можливо, є ще один елемент, який ви не врахували: кухонний плінтус. Чи знаєте ви, що існують різні моделі? Власне, кухонний плінтус, крім того, що виконує важливі захисні та функціональні функції, дозволяє відводити пил і максимально використовувати простір до землі, істотно впливає на естетичний результат кухонної композиції. Давайте разом розглянемо пропозиції!




Різні висоти

Кухонний плінтус - це не що інше, як «смуга», яка закриває нижню частину кухні, і тому його висота в основному залежить від їх висоти. Вибір сантиметрів відіграє вирішальну роль у визначенні стилю меблів: чим нижчий плінтус, тим більший сучасний відбиток надається оточенню.


Зіставлення/контраст

Якщо правда, що деталі дійсно мають значення, то навіть кухонні плінтуси можуть мати сильну мальовничу присутність, стаючи об’єднуючим або відмінним елементом між модулями: наприклад? Модель DeLinea має латунне покриття як загальну нитку композиції, яка створює ідеальне поєднання між вертикальними пазами шафи, ручкою та цоколем висотою 7 см.




Різні матеріали

Що стосується матеріалів, використаних для виготовлення кухонного плінтуса варіантів - безліч. Серед обов’язкових елементів вітальні в сучасному стилі слід згадати алюмінієвий плінтус: колекція Motus пропонує його в гладкому, пофарбованому або сатиновому вигляді, ідеально інтерпретуючи сучасний настрій базових і настінних елементів.



Ви більш романтичний і ностальгічні? Плінтуси класичних кухонь помітно вищі і зазвичай пропонуються в такому ж або схожому виконанні, що й меблі: проект Madeleine ідеально втілює ці концепції.


Звертайтеся!




салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174 📲+38-063-241-58-54





Ми знаємо про меблі усе😎

13 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page