top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Як облаштувати мансарду?



3 ідеї, як скористатися перевагами низької стелі

Ремонт квартири може принести з собою екзистенційний сумнів: що робити з горищем? Так, ви правильно зрозуміли, що горище може стати вашим особистим притулком при правильному проекті. Меблі та аксесуари, які повторюють схил даху, безумовно, можуть прийти вам на допомогу, щоб також скористатися похилою стелею; але давайте разом відкриємо 3 ідеї як використовувати горище для різних цілей!



1. Ванна кімната з односхилим дахом

Приватний спа-салон із гідромасажною ванною та мансардним вікном угорі, щоб спостерігати за зірками, чи мінімалістична, але надзвичайно функціональна ванна кімната? Вибір за вами!

Після проведення відповідних архітектурних перевірок, таких як підготовка електричної та сантехнічної системи, мансарду можна перетворити на мансардну ванну кімнату, обладнану всіма зручностями. Щоб подолати проблему похилого даху, найкращим варіантом буде розмістити сантехніку або ванну в найнижчій частині горища або створити невелику пральню в цій зоні, встановивши пральну машину та сушильну машину.





2. Кімната для захоплень та навчання

Ви завжди мріяли про затишне гніздечко для читання та відпочинку? У вашому домі не вистачає студії, де ви могли б працювати та розвивати свою мистецьку жилку? Дістаємо з горища! Якщо ваша мансарда має нерівні укоси, не впадайте у відчай: зробіть в ніші функціональні та привабливі куточки, розмістивши на них книжкову шафу, письмовий стіл або навіть пуф.





Встановивши великі мансардні вікна, ви також зможете насолоджуватися прекрасним природним освітленням.


3. З горища в їдальню

Якщо горище придатне для проживання, чому б не використовувати його для прийому гостей на обід?

Секрет дизайну мансардної кухні полягає в тому, щоб встановити модульну композицію в центрі, зменшивши побутову техніку до найнеобхіднішого, а похилі сторони обставити низькими, але місткими меблями, де можна зберігати книги рецептів, посуд і додаткові склянки. Результат? Затишний простір, де ви можете спокійно поекспериментувати з багатьма рецептами та провести чудові моменти з коханими.








10 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page