top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Як обставити сучасну вітальню?



Сучасні меблі, сучасна вітальня, гарантований комфорт

Мінімальний дизайн і просторі площі: ось основні характеристики сучасних меблів для вітальні. Сучасна вітальня – це місце, де можна відпочити, попліткувати чи навіть попрацювати. Насправді сучасна вітальня – це середовище, що постійно розвивається, і, як таке, що вимагає красивих, функціональних і, перш за все, гнучких меблів. Щось спадає на думку? Давайте розглянемо кілька ідей меблів для сучасної вітальні!


Стінові системи та вагонка

У сучасних вітальнях кожен предмет меблів створений з певною метою, все має місце і повинно бути на своєму місці, гармонійно поєднуючись з рештою будинку. Серед доступних рішень для економії простору стінові системи та стінові панелі є виграшними варіантами завдяки своїй стриманості, але водночас унікальній та суворій присутності.


Дуже функціональна система - Line System, яка була представлена на кухні Mia, а також доступна в асортименті для вітальні. Її особливість полягає в тому, що система доповнена спеціальними аксесуарами, такими як полиці, тримачі для планшетів і горщики для рослин, конструкція створює сучасну вітальню.


Ще одна альтернатива модульності у вітальні – система Metro Wall System з алюмінію антрацитового кольору від моделі Sax: цей проект так само можна налаштувати, наприклад, вибрати полиці у обробці, які б відповідали решті декору. Ви вже вибрали свої улюблені книги, фотографії та прикраси, які хочете розкласти на численних полицях?



ТВ і модульні блоки

Якщо ви хочете створити сучасну вітальню, телевізор також має бути простим, але це не означає, що він не може бути оригінальним. Наприклад, лінійка Mood living пропонує відповідні двері та стільницю з ламінату з ефектом природної текстури. Підвищуючи привабливість стіни, зверніть увагу на стінні блоки з відкритим фасадом із металу антрацитового кольору, які створюють нішу, що створює вражаючий стиль.



Гра з висотою стін і базових блоків є гарною стратегією, щоб оживити навіть наймініатюрніші вітальні, додавши руху всій композиції. Подивіться на вітальню Evolution із металевими стінками з відкритим фасадом і глянсовою лакованою стільницею, деталі, які надають оточенню багато індивідуальності.


Україна понад усе!



Звертайтеся!

салон Scavolini Lviv


вул. Городоцька 174 📲+38-063-241-58-54



Ми знаємо про меблі усе😎

7 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page