top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Як оригінально облицювати кухню?



Мрієте про кухню, де ви зможете створювати кулінарні шедеври на плиті, але ваш найстрашніший кошмар – це бризки та плями на стінах? Рішення є: завдяки панелям кухонної плити ви не тільки захистите зону приготування їжі, але й додасте індивідуальності меблям. Надихніться нашими шаблонами!



Сталева панель

Ця панель призначена для того, щоб забезпечити кухню «щитом» від бризок води, соусу чи інших інгредієнтів під час приготування ваших рецептів, і водночас поєднуватися зі стилем меблів, обраних для вітальні.


Якщо ваша пристрасть до смачної їжі сильна, зверніть увагу на професійну кухню, як-от Mia від Carlo Cracco від Scavolini: на цій кухні широко використовується сталь, прилади для облицювання, варильні панелі, витяжка до задньої панелі.


Але чому сталь зачаровує навіть зіркових кухарів? Перш за все тому, що це гігієнічно безпечний матеріал, оскільки він запобігає утворенню та подальшому розмноженню бактерій; по-друге, тому що він добре протистоїть вогню та вологості.



Ламінована панель

Ваша кухня нагадує сучасну лабораторію, в якій модульність елементів створює ідеальний простір для кулінарних експериментів і світських заходів? Тоді кухонне облицювання має бути стійким до творчості: модель Diesel Social Kitchen пропонує узгоджені панелі та стільниці з ламінату з ефектом матеріалу, який підкреслює «грубу» сутність усієї композиції.




Керамічні вироби

Ще один дуже універсальний матеріал, який дозволяє створити сучасну та динамічну кухню, це кераміка, яка характеризується хорошою термостійкістю. Але є ще щось: чи помічаєте ви ефект безперервності зі стіною, який створюється завдяки використанню великих плит? Стики зведені до мінімуму, як і бруд, який може ховатися між ними.





Плитка для підлоги

Постійне створення нових страв дарує вам гарний настрій? Захоплення кухнею потребує і такої ж плитки: міцної, яку легко мити серветкою, вона також дозволяє прикрасити кухню дуже оригінально, встановивши однотонну плитку або плитку з малюнком.


Обладнані спинки

Коли ви готуєте, вам подобається завжди мати під рукою черпак і спеції? У нас є ідеальна кухонна панель для вас: обладнана задня панель, також доступна у магнітній версії, у моделі Valore, дозволяє захистити стіни та зробити вашу кухню дуже функціональною та обладнаною.





Звертайтеся!



салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

📲+38-063-241-58-54




Ми знаємо про меблі усе😎

13 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page