top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Як прикрасити стіл на Різдво


Яким би було Різдво без накритого столу? Відкриваймо разом різдвяний mise en place!


Одним із найулюбленіших моментів Різдва є, безперечно, коли ми збираємося з друзями та родичами за столом, щоб скуштувати традиційні страви чи просто поспілкуватися. Але як накрити стіл на Різдво? Від центральних елементів до наборів тарілок, дотримуйтеся наших порад, щоб створити ідеальний різдвяний стіл, який готовий зустріти кожного гостя!


Різдвяний центр


Головним героєм різдвяного столу є центральна частина, створена власноруч, щоб додати прикрасам індивідуальний штрих. Але на чому акцентувати увагу? Якщо у вас є піднос або підставка, створіть фантастичні композиції зі свічок на широкій основі, що чергуються з гілками ялини, або різнокольорових куль різного розміру.




Ви віддаєте перевагу більш мінімальному декору? Придбайте собі вазу або візьміть кілька скляних банок (підійдуть, наприклад, ті з варенням) і наповніть їх гірляндами світлодіодних лампочок, що працюють від батарейок: вони точно не залишаться непоміченими! Для ще більшого сценографічного ефекту також розкладіть на столі соснові гілки, прикрашені червоними ягодами.



Стиль різдвяного столу


Біла скатертина, червона доріжка чи натуральний стіл? Щоб створити правильну різдвяну атмосферу, дуже важливо адаптувати кожну прикрасу, включно зі столовим текстилем, до настрою решти будинку. Таким чином, якщо ви хочете, щоб mise en place було ідеальним, фокус полягає в тому, щоб визначити ідеальну тканину/колір для вашого улюбленого стилю меблів: наша пропозиція? Червоний і золотий для класичного Різдва, цілком білий льон для мінімальних вечірок, синій для гламурних днів, доріжки або килимки з ротанга для вишуканих тостів.



Обладнання


Нарешті прийшов час для бабусиного сервізу! За правилами етикету, виделка знаходиться зліва від тарілки, а ложка і ніж, строго лезом всередину, повинні розташовуватися праворуч разом із серветкою.


Не забудьте додати листівки: рукописні записки, прикріплені до серветки або невеликий подарунок зі стрічкою, будуть ідеальними, щоб уникнути збентеження серед гостей, коли вони займають свої місця!




Звертайтеся!



салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

📲+38-063-241-58-54



Ми знаємо про меблі усе😎

8 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page