top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Які сучасні стільці вибрати для кухні?Поради дизайнера

Слава Україні! Героям Слава!


Віримо в ЗСУ та сили Тероборони! Разом до перемоги💪


Різноманітні форми та відтінки, унікальний стиль - це все про ідеальний предмет меблів, про стільці! Це не тільки практичний елемент, але й дизайнерські рішення. Якщо ви ще не знайшли їх, дотримуйтесь цих 3 рекомендацій, щоб вибрати ідеальні стільці, що відповідають тенденціям сучасного стилю!


1 Оцініть Розміри та Форму

Круглий? Квадратний чи висувний стіл? Вузька острів чи широка барна стійка? Вибір сучасних стільців відповідного розміру та/або висоти та їх поєднання з дизайном столу має важливе значення для розмежування просторів, вільного пересування та створення затишної та гостинної атмосфери у розпал королівського бенкету. Якщо ви зазвичай їсте на самоті або в компанії всього кількох близьких людей, ви можете доставляти стільці тільки коли приїжджають гості. Як варіант, чергуючи різні форми стільців. Завдяки сучасному дизайну кухонні стільці, можуть виглядати простими, але ніколи не тривіальними, також можна укладати їх в стопки. Вам сподобається цей порядок!



2 Розгляньте Варіанти Оздоблення

Щодо матеріалів, сучасні стільці представлені в різних варіантах виконання, що дозволяє їм ідеально вписуватися в інтер'єр кухні. В цілому, правило полягає в тому, що корпус, сидіння та спинка повинні мати однакове оздоблення, що формує мінімалістичний сучасний стиль: що краще вибрати, тканину чи плексиглас? Крім ваших смакових уподобань, вибір також повинен відображати призначення випорожнення. Якщо, наприклад, ви любите експериментувати біля плити та любите займатися випічкою, ми рекомендуємо вам вибрати міцний матеріал, який насамперед легко чистити. З іншого боку, якщо на кухні панує порядок, ви також можете вибрати надзвичайно трендові сучасні стільці з обробкою з оксамиту різних кольорів.



3 Виберіть Колір

Перш ніж вибрати стільці для кухні, визначтеся з вашою палітрою кольорів: ви віддасте перевагу теплим або холодним кольорам? Однотонним чи візерунчастим моделям? Зверніть увагу на сучасні стільці в темних відтінках, сірому або чорному - вони завжди у тренді.


Зрештою, чому б не прикрасити інтер'єр усієї кімнати подушками для стільців? Вони додадуть колірний акцент в інтер'єр та додатковий сантиметр зростання малюкам! Україна понад усе!




Хочете якісні меблі, які не мають аналогів? Звертайтеся!




📣салон Scavolini Lviv


вул. Городоцька 174📣


Пишіть Viber 📲+38-063-241-58-54


Ми знаємо про меблі усе😎

10 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page