top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Ідеї ​​для оформлення куточка вітальні


До побачення занедбані куточки у вітальні!


Меблі для вітальні іноді можуть бути перенесені в окрему зону будинку або вимагати незвичайної геометрії. Якою б не була потреба, давайте дізнаємося, як обставити куточок вітальні обладнаними стінами та елементами величної елегантності.



Виїмки та кутові стіни


Виїмки та кутові стіни


Меблі для вітальні створюють нові рішення, дотримуючись стилю решти будинку або представляючи абсолютно новий. Модульні рішення для Living Foodshelf грають з барвистою серією полиць з дерев’яним ефектом кольору Ash Nature, яка гармонізує середовище. Композиція допомагає об’єднати кухню з вітальнею у проході, який підкреслює яскравість обох середовищ. Вибір створення куточка вітальні, головним чином розробки телевізійної стіни, дозволяє дозволити зоні відпочинку «дихати» і зробити її більш повітряною.



Living Dandy Plus розкриває, як обставити куточок вітальні, вибравши істотний та елегантний вигляд. Ці пропозиції для розміщення в окремій частині кімнати або в центрі стіни дозволяють створювати оригінальні композиції. Завдяки матовим лакованим фасадам, чорною шиферною ручкою та профілем під поверхню в сріблястих тонах створюється пропозиція, яка ідеально підходить у своєму мінімальному аспекті. Живі меблі з чудовим ефектом!



Вражаюча елегантність

Якщо ви шукаєте пропозиції щодо того, як облаштувати кут вітальні не розміщуючи вздовж двох стін, а на - невеликій чи великій - площі будинку, то ідеальними рішеннями для меблів для вітальні є серванти та окремо стоячі елементи. Цей тип обстановки вітальні характеризується можливістю розміщення в ізольованих та / або прохідних зонах.


Іноді його навіть можна перемістити, щоб розмістити в інших місцях відповідно до потреб та смаків. Композиція Living Exclusiva з глянцевим лакованим покриттям у тонах норки має мармурову поверхню Emperador товщиною 6 см, яка гармонійно вписується з стільницею на кухні. Неокласичний ефект ще більше збагачується завдяки ручкам з хромованою обробкою, які надають яскравості всій пропозиції. Для великого холу, великої перехідної зони кухні-вітальні або однієї великої стіни!




Атмосфера, яку пропонують живі меблі моделі Formalia, щоб зробити функціональні вільні стіни різними. Система Status з чорною структурою, алюмінієвими дверцятами та копченим склом стає декоративним елементом, який завдає тону усьому домі. Завдяки склу створюється візуальна гра з актуальним смаком. Чудовий спосіб розширити зону відпочинку за допомогою вибору величної елегантності!




Дивитися на вітальню з усіх боків також означає знати, як оптимізувати її найнезвичайніші частини, наприклад, увігнутий кут, а точніше «догори дном». Але як обставити кут вітальні, який увігнутий і збоку від кімнати?




Композиційні рішення Living Mood використовують стінову систему Fluida для виготовлення меблів для вітальні на замовлення, які оптимізують кожен сантиметр як по висоті, так і по довжині.


Бажаєш кухню, яка не має аналогів? Звертайся! салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174 063-241-58-54 Ми знаємо про кухні усе!

11 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page