top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Їдальня в сучасному стилі



Все, що потрібно знати для оформлення їдальні в сучасному стилі

Вам потрібне натхнення, щоб оформити інтер'єр їдальні у сучасному стилі? Надихайтеся разом зі Scavolini! Ми порекомендуємо вам все необхідне, від квітів та матеріалів до меблів та декору, щоб надати вишуканого та сучасного вигляду вашій їдальні. Попереджаємо: гості більше не захочуть іти з Вашої хати!


Естетика

Їдальня, місце, присвячене спілкуванню з друзями та сім'єю, займає особливе місце у сучасних будинках, де вона часто розташовується в одній кімнаті разом із кухнею. Але давайте рухатись поступово.


За визначенням, сучасний стиль диктує мінімалізм форм і просторів і віддає перевагу композиціям з чистою естетикою, що відповідають сучасному стилю життя: купуючи меблі, столи та стільці з лаконічним дизайном, ви вже робите перший крок у бік створення відповідного інтер'єру їдальні. Матеріали також відрізняються простотою: серед часто використовуваних варто відзначити скло, сталь і метал, найчастіше з блискучою або лакованою обробкою.


Щоб зробити простір ще більш затишним і гостинним, ви також можете вибрати натуральні матеріали, які нагадують дерево і дозволяють створити ідеальну скандинавську атмосферу, або навіть додати деякі акценти, наприклад рожевий для створення атмосфери в стилі шеббі.


Оптимізація простору

Як згадувалося вище, у сучасних будинках дуже часто є єдиний простір для їдальні та кухні: як його організувати? Раціональна організація є обов'язковою. Стіл і кухонну зону слід розмістити паралельно, щоб отримати вигоду з глибини приміщення, а якщо простір має квадратну форму, їх слід розташувати перпендикулярно.


Якщо в кімнату не вміщається розсувний стіл, ви завжди можете передбачити обладнаний острів або півострів, стильний і трендовий предмет інтер'єру, який можна використовувати не тільки для приготування їжі, але і для подачі смачних бранчів та аперитивів для ваших гостей: сидячи на високих дизайнерських табуретах, вони почуватимуться як у розкішному закладі.

Незамінні предмети інтер'єру

Ми вже говорили, що в сучасній їдальні ключова концепція - це мінімалізм, тому уникайте нагромадження меблів, вибирайте компактні рішення, лаконічні як з погляду дизайну, так і функціональності, в яких ви зможете розмістити все необхідне на кожен день.


Що стосується декору, віддавайте перевагу вишуканим люстрам, гарним настінним годинникам, ароматним травам та іншим елегантним предметам декору, ретельно продуманим і здатним доповнити ефектний інтер'єр кімнати.




Україна понад усе!


Звертайтеся!

салон Scavolini Lviv



вул. Городоцька 174 📲+38-063-241-58-54



Ми знаємо про меблі усе😎

8 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page